10.4.11

Bila Kita Melangkah Dewasa

9/4/2011

hari ni, sekalian ENIGMA akhirnya sah jadi ex-intersaber lepas majlis graduasi/konvokesyen kat sekolah, maybe kali terakhir kita akan jejakkan kaki kat sekolah


beberapa hari sebelum event tu start, sebahagian budak-budak Destinasi Bajet, Destinasi Mahal Cegampang, dan Takde Bajet buat gathering ramai-ramai yang sekepala sama lepak bersama-sama

hidup lepas alam sekolah lagi-lagi lepas keluar asrama memang nak enjoy habis, malam-malam lepak sampai pukul 3 pagi, buat macam-macam yang tak pernah dibuat, karaoke lagu rock kapak, babiQ! TERBOEK AH!


ramai yang niat nak datang event tu tanpa mak bapa diorang sebab nak jumpa member


ada juga yang rindu sekolah


ada juga hanya nak sijil semata-mata


apapun, aku nak tulis/lukis something

hargailah member kita sebaiknya


.
.
.
.
.
.
nak kaler sat
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Sama tak, sama tak? hehe

3 comments:

aKiRa LiL said...

lawa kau lukis gamba aku .... :P

Zura Zaem said...

xdew BUTTTON LYKE BES02X KEW??

ust amir said...

Assalamualaikum, ak sangka ada bakat melukis yer. Didoakan kalian semua kelak berjaya dunia akhirat.

Post a Comment