26.12.10

HOI~

hoho.. nih sbenarnye testing je.. men men nak post.. ta pnah buat.. tapi, aku buat nih sebab i find that this blog DULL gile macam buat hari ni tutop esok je.., [no offense lah arham] tapi aku rase enigma kat fb tuh lagi aktif lah . kan?

bhaahAha memandangkan aku ade byk gile pics and tatau nak bwat ape ngan pics tuh.. so ak pkir nak share ngan korang kat sinih.so , awal awal ak nak MINTAK MAAP lah kalau gamba gamba tuh menyakitkan hati, mengingatkan pengalaman pahit, mengimbau peristiwa pahit nanah dan berdarah kat korang.. bhahahah ^.^ sabar je lah..

tapi bwat bende nih bosan lah ~ [hoho mmg tak minat] =]
dah la, nnt ak start , wheee~ tak sabar gak.. naseb lah ..
dah, ak nak gi tgk gossip girl season 3 bhahaha xD
adios~ salam.

0 comments:

Post a Comment